Sunday, 2 November 2008

walking,shoping n eating!

Semalam adalah hari yang sangat penatt (sendiri cari..) disebabkan cik dina dan kawan- kawan se'jalan' tak dapat nak teruskan holiday trip to taiping (atas sebab- sebab tertentu)..kami semua telah men'decide' untuk menjalankan aktiviti bebas seperti biasa..(jalan- jalan area kl je..) cik shila yang turun dari sepang pun dapat join sesi pagi je ngn cik dina n cik emy kt sunway piramid

Hmm..sampai sana je..cik dina n cik emy terus menyerbu shop lot..x sabar nyer..tak tunggu cik shila pun sbb dia lmbt skit..paling banyak beg plastik warna warni tu cik emy la..ye laa..duit yg simpan nk g taiping tak jadi..apa lagi..guna utk shopping la..bila cik shila sampai je..tetiba je rasa lapar...(saje je..) so, kitaorg yg mula2 decide nak makan MC`D je terus beralih arah bila nampak 'waffle world'.(sedap woooooooo...) apalagi..jom makan!!















Abis sesi pagi nyer jalan- jalan, cik dina n cik emy terus ke jalan TAR..hehehe..lagi bestt..lama dah rasa tak pusing- pusing sana..ye la, slalu sgt crowded ngn beribu- ribu manusia..hushh..alhamdulillah parking ok..xde la nk kena tunggu berjam- jam..tengah duk membelek- belek barang yang nak beli tu..

cik eyna pulak call nak ajak makan kt 'old town coffee'..hmm..best tu..(makan je..bertambah lah berat 'saya'..)..so, both of us dengan x payah nk pikir..terus je setuju because semua kawan se'jalan' akan join..









so, sebelum menambah 'karbohidrat'+'protien' = untuk sesi petang cik dina n cik emy sempat lagi penuhkan tangan dgn beg kaler pink ni..( hmm bab perabih duitt..cepat!!)

Aktiviti sesi petang hanyalah makan + borak.. cerita yang memang tak habis dan takkan habis..( sembang cite zaman sekolah + trip akan kemana pulak lepas ni..) Enjoy our 'makn+ borak'..






























next trip gurl's ??

4 comments:

mus said...

bestlah gitu berjalan .... banyaknyo makan!!! itu saya makan untuk 2 hari tao!

eL^Deena said...

hehehe..sekali sekala je makan ramai2 mcm tu..skrg keje dh banyak..makan pun xsempat dah..ya Allah..'saya' sentiasa ingat pada mereka yg berada dlm kesusahan..jgn lupa menderma!

Tulip said...

laa dina sepupuku rupanyaa...hehehhe..

slm singgah blog hehhe

eL^Deena said...

ahaks..baru ja nk ber'suka2' ngn aktiviti blogging ni..xpandai menulis sgt :D