Wednesday, 19 November 2008

Teacher`s Graduation Day

Haa..jangan ingat budak sekolah, pelajar universiti je ada hari convocation..cikgu- cikgu pun ada jugak tau! hehehe..hmm teacher`s graduation day ni untuk semua guru- guru yang sudah berjaya melengkapkan kursus perguruan bagi melayakkan untuk dapat sijil ikhtisas..(diploma perguruan la tuu) Congratulation tu all my friends! Semoga masing- masing dapat menjalankan tugas yang telah diamanahkan oleh Allah dengan hati yang penuh ikhlas..(jangan ingat nak naik pangkat cepatt je hehehe). Jadilah seorang guru yang berdedikasi dan kreatif untuk menjana pemikiran anak bangsa di samping didikan akhlak yang terpuji seiring akhlak Rasulullah saw..(ewahh macam ucapan dato` sri je..)

Hmm...tgk lah gambar convo + raptai yesterday.. xbanyak sangat gambar yang dapat nak 'snap'..(escort tak ikut laa)

best 'akak' ever..k.ima


cikgu + ibu + isteri


mak + cik dina + abah
(yang lain xde..pi keje&kelas)


~ GURU CEMERLANG, MURID TERBILANG ~

2 comments:

Tulip said...

tahniah..tahniah..

amboii paksuli cam dato' seri tuu...:D

kim salam maksu paksu.

eL^Deena said...

hahaha..'dato & datin sri'