Wednesday, 7 October 2009

an introduction


impian cik dina dan kak ani...request la kononnya ni.huhu


agak2nye laa..bila nak berkhemah kt tempat macam ni???

oohhh..'saya' belum sempat lagi untuk bercerita apa- apa..mungkin 3 atau 4 hari kemudian..mungkin..maybe..yes..ya...hmmm insyaAllah..

Sekadar pendahuluan je dulu..orang yang karang buku pun ada buat introduction..apatah lagi yang mengarang dalam blog..huhuhu..



nota hujung : agak- agaknya la..ada tak orang nak layan request ni???

5 comments:

myni said...

tu la.. fkir jg.. tak ada orang nak layan ke permintaan kita tu... tak boleh bagi peha... betis pun jadi la... bagi tilam je.. hehehe....

cik dina said...

a`ah..tu la kak ni..xpe laa..tilam dlm kete saya je la guna buat alas tido.huhuhu

azlee said...

apa nak lagi... air-cond, pelayan @amah, ni camping lah... nak best duk kat hotel ye tuan puteri oi...

cik dina said...

hehehe..ye la en komandan..kami menurut perintah!

myni said...

En. komandan ni kedekut. Mana aci kami kena dok dalam khemah 4 orang, En. Komandan dok dalam khemah 2 orang. Tak adil.. x adil.. bayar sama ja... kena tambah lagi 2 orang.. hehehe... orang kata.. kalau berdua akan ada orang ketiga iaitu SYAITAN. hehehe...