Monday, 17 August 2009

tinggi ke pendek?

Tiba- tiba boleh rasa macam tak ingat je diri sendiri ni mempunyai ketinggian yang mencecah ke nombor berapa. Takkan nak pegi berdiri tepi tiang yang ada nombor- nombor tu and mintak tolong cik emy atau cik kancum tolong ukurkan??? boleh?? hehehe..(buang tebiat la tu namanya..) Mana taknya, kadang- kadang ukur macam tinggi. Pastu ukur balik, macam mana boleh jadi pendek pulak ni??

Semuanya atas tujuan untuk mendapatkan abaya yang sesuai dengan tinggi 'saya' ni.


harga yang berpatutan. kalau orang yang jual kat kedai tu sampai tiga ratus.


nota hujung : ya Allah, kau jadikanlah aku tetamu mu lagi..ameen

4 comments:

Cah Ayu said...

nak beli online eh dina? beli kat mana eh? meh url sket hehehe

cik dina said...

sila lah click dekat tepi blog i ni je..cari misz abaya..

cik eyna said...

owh..eh cantek2 tau aritu dina aku tgk kt pkns

cik dina said...

hmm..memang cantik sgt2..tp kt pkns tu mahai..2,3 ratus.baik beli kt miss abaya..BERBALOI BALOI..fresh from SAUDI lagi.