Tuesday, 11 August 2009

1st Get Together

Ayat macam ni sebenarnya tak sesuai digunapakai untuk 'GBS'..yang paling sesuai sebenarnya 'Always Get Together'. Sebab selalu sangat berjumpa dan hari- hari ada communication antara kami.

1st Get Together ialah theme untuk reunion Puteri Wilayah Girls School baru- baru ni yang pertama kali diadakan di Darul Ehsan Club. Bukan setakat reunion batch cik dina, junior atau senior sikit je, tapi super duper senior yang manage kan this reunion. Bayangkan la since 1988 - 1998..dah berapa jauh beza jarak usia dengan batch kami- kami ni. Thanks a lot to all my super- duper senior for this happenning reunion!


pose dulu sket sebelum masuk


dengan cik kancum lagi..harap cik kasturr tak makan hati!


this way ok! dont turn left or right.just go straight!


sila ingat semula lagu sekolah anda ye..


emy, lain kali kena bawak baju spare ok. kita duk kat sebelah pool je ni..


Lokasi terakhir ialah di Marriot Hotel Putrajaya.


Berkibar Bendera Malaysia Jaya
Lahirlah Dikau Menabur Jasa
Mengisi Ilmu Penuh Di dada
Maju Sekolah Puteri Wilayah

Berjanji Kami Pelajar Puteri
Bertekun Menjunjung Budi
Berkat Didikan Guru Sejati
Berbakti Untuk Pertiwi



nota hujung : gurls, lain kali kena lebih cergas untuk memenangi games yang dijalankan ye!

2 comments:

Cah Ayu said...

haduhh.. aku series tak prasan pasal aktiviti neh.. haih.. rugi rugiii

cik dina said...

tu laaa..rugi ko x join.lg happening! taun depan ada lg..jgn lupa tgk date