Saturday, 11 July 2009

petang yang cerah

Hari ni hari Sabtu. Ingatkan nak duduk rumah je siapkan apa yang patut. Ye lah kan..dah cuti sampai seminggu, banyak la keje yang tak beres lagi. Tapi tak boleh jugak. Pagi- pagi lagi dah kena mengikut 'bos besar' dan 'madam' a.k.a mak dan abah cik dina ke shopping complex. elehh..konon la kata tak mau ikut..tapi hati mau..Mana la tak mau nya..batuk cik dina masih belum sembuh sepenuhnya sejak pulang dari negara tersebut. adoi laa..asyik batuk aje..but i`m still clear from that virus influenza H1N1 ya!

Abis berjalan pagi, balik sempat lagi tido disebabkan kepenatan yang amat sangat, bangun semula untuk episod jalan- jalan seterusnya bersama tiga abdul. eh, bukan. tiga 'kancum'.hehehe. Dah berjanji..mesti ditepati. Dah lama tak bersembang panjang..ada yang nak meluahkan perasaan, menceritakan pengalaman, macam- macam lah! Yang pentingnya..masing- masing seronok dengan 'reward' untuk diri sendiri yang berwarna warni. 'saya' suka that color lah!



tiga botol air warna warni



cik kasturrr menunjukkan air dia pulak



i know u can do it. go kancumm!!



kasturr + kancum + wangi

4 comments:

saya ... :-D said...

dok minum air batu... BESAR punyo pulak tu... mana nak sembuh batuk!!

eL^Deena said...

huhuhu..itu laa..letih dah asyik batuk, demam

azur said...

amboi2..sejak bile nm jd cik WANGII tuh....papepn ko dlm gambo mmg berseri..wakakakaka

cik dina said...

hahaha..ye laa..dah kancum n kasturr korang dah amik..aku kira wangi laa..:D