Friday, 25 September 2009

Riang Ria Aidilfitri

Masuk ni dah 7 kali buat entry raya..upload gambar apa tah lagi..tak boleh jugak nak publish..internet buat hal pulak sejak- sejak buat wyreless satu umah ni..kejap ada kejap takde..

Disebabkan tahap kemalasan yang melampau sangat..tokey blog hanya nak tepek gambar sekeping dua pun jadi laa..dah la raya takleh lama kt kampung..nak upload gambar yang 'ciput' ni pun dia tak bagi..nasibb ler badan..


with my bro yang kena jadi tukang 'kutip- kutip'



mereka itu bersalam- salaman di pagi raya..



gambo pagi raya pun tak sempat nak amik..raya ke-2 baru nak amik..'caca- marba' baju

2 comments:

myni said...

hodohnya baju raya budak yang pakai baju pink sebelah baju hitam tu. hehe...

cik dina said...

itu bukan baju raya laa..baju jenjalan..raya kan tak sempat nak berposing..huhu