Friday, 4 September 2009

Berbuka

Semalam ada Majlis Berbuka dan Solat Hajat untuk murid- murid tahun 6 yang nak exam dah next week. Murid yang nak exam, tapi cikgu yang 'kalut' lebih. Biasa la kan..mana ada cikgu yang boleh tido nyenyak..('orang' tu tido je..) bila anak murid nak exam penting tak lama lagi. Boleh jawab ke?? Betul ke baca arahan?? ishh..macam- macam la pikir.


Antara cikgu- cikgu yang tak boleh tido nyenyak..(sebab makan banyak..hihihi) yang takde dalam gambar boleh tido dengan nyenyaknya..

2 comments:

Tulip said...

dina...thanks a lot for a lovely gift...sory yer x dpt tgk baby haritu..baby masuk wad :(

kim salam paksu li maksu yan & others....mai la tgk raya ni plk ;)

cik dina said...

ohh..adiah xseberapa pun..
insyaAllah..raya kami p umah.