Saturday, 19 June 2010

maklong

Hari ni punya aktiviti :


1- Ke LCCT

Jumpa kak dah. Kak dah ni housemate masa belajar dulu..sangat baik orangnya..Dia la kakak, mak, kak long kat umah kitaorang tu. Dari mula- mula sampai kat umah tu, dari masak pun ala- ala koboi je..sampai la tau serba sikit masak sekali 3, 4 menu serentak [eleh..orang lain lagi hebat..tapi 'i' masa tu muda lagi..dan sekarang lagi muda..:P] Kak dah la yang ajar. Jaga masa sakit demam. Teman pi sana sini. Nak balik cuti dia la yang kalut tolong packing barang..huhuhu..tapi dapat jumpa kejap je tadi. 20 minit aje. Jalan jem sangat kat puchong. Lagipun keluar lewat..huhuhu. Takpe, 'saya' akan plan cuti ke Sarawak ye kak dah!!


2- Ke ALAM BUDIMAN
Petang ni ada majlis kenduri kesyukuran dan bacaan Yassin kat umah sepupu cik dina. Majlis ni sempena masuk umah baru dia..huisshh seronok tengok dia dah boleh masuk umah baru..tapi dapat duduk sampai November ni je..sebab dia dah nak fly ke London sambung PHD.



aya..sorry tak mintak permission copy pic umah ni..


Dan..hari ni jugak ler baru dapat dukung si budak kecik comel Aisya Zara ni..last tengok dia masa baru lahir..uishhh punya la payah nak jumpa..walaupun mula- mula dia pun tercengang- cengang la jugak duk renung muka cik dina.."sapa la agaknya makcik ni..??" hehehe..



yeay!! maklong dapat dukung diaaa


Majlis ni cuma buat untuk sedara mara terdekat je..ahli keluarga sendiri bacakan Yassin..lebih erat dan dekat ukhuwwah tu..makan pun sodap..nasi beriani Johor..mak mertua Aya yang masak..[rugi 'saya' tak tambah..konyanggg]



mak ngah huda dan mak ngah marini with aisya


Pot pet pot pet..dah pukul 7..time`s up! Masa untuk balik umah.


Aisya Zara sudah tido laa bila masa maklong nak balik..


To Suraya, Faiz n sweet little Zara..Selamat menempuhi dunia baru di tempat baru..congratulation dan gud luck!!

4 comments:

Tulip said...

copy jangan tak copy hehehe...
thanks ye to dina and family sbb sudi hadir ke majlis santai2 umah kami hehhe..

MasZuber said...

sedap je bace makan nasik beriayani..nk buka pose ngan beriayani la mlm nie...

cik dina said...

mas..makan je nasik briyani..mmg sodappp x hengat weii..tambah2 lagi kalo pose..huhu

cik dina said...

aya : hehehe..kami selamat me'ngopy' dahhh..sesama..syok duk umah hangpa..kalau sek dekat dh lama pi sewa situ..hehehe