Sunday, 14 March 2010

takde tajuk

Lama cik dina tak meng'update'kan blog.

Tak tau alasan apa lagi dah boleh bagi tau..tapi yang pasti nya saya teramat sibuk dengan urusan kerja dan urusan peribadi..hehehe

........................................................

C.U.T.I

Ohhh..cik dina tengah bercuti sekarang ni. cuti sekolah seminggu yang hanya dihabiskan di rumah dan kawasan sekitarnya sahaja.

Mungkin tidak akan mengadakan apa- apa rancangan percutian dalam masa terdekat ni sebab 'mereka- mereka' itu akan pergi tinggalkan cik dina sorang- sorang di bumi Malaysia ni..(bukan salah diaorang..'saya' yang susah nak cuti ni tak dapat men'join' kan diri dengan GBS)..huhuhu...HONG KONG HERE THEY COME!!!! ayat jelezzz sebenar nya.


........................................................


Cik dina mungkin terpaksa membuat budjet khas untuk di salurkan kepada 'my chenta'..ohhh..cik dina belum dapat nak cerita sepenuhnya lagi hal 'my chenta' ni..nanti bila semuanya dah selesai cik dina akan tayangkan 'my chenta' kepada umum.ahaks!! (macam ayat artis yang duk sorok 'boipren'). Sekarang masih dalam urusan. Harap bersabar. hahahaha


Dan...bila dah dapat 'my chenta' ada benda jugak yang terpaksa cik dina simpan jauh- jauh..............sejauh impian dan target yang sangat menggunung. huhuhu..gud bye my cardio..


......................................................



nota ujung : orang cuti seronok kan?? :P

3 comments:

Myni said...

ni nak beli kereta baru ke? isyy jealous kak ni nih. Tak pun nak kawin kot. aaaaa.... nak kawin pun jgn lupa kak ni. subuh-subuh lagi kak ni dah terpacak g kenduri. hehehe....

cik dina said...

kereta baru??? ishhh xde la kak ni.pakai je apa yg ada..tu pun baru lagi..ni hal lain. nanti akan sy khabarkan. kalo pasal kenduri...dh awal2 lg sy suh 3 beranak ni terpacak kt umah saya..hehehe

job said...

徵信社,尋人,偵探,偵探社,徵才,私家偵探,徵信,徵信社,徵信公司,抓猴,出軌,背叛,婚姻,劈腿,感情,第三者,婚外情,一夜情,小老婆,外遇,商標,市場調查,公平交易法,抓姦,債務,債務協商,應收帳款,詐欺,監護權,法律諮詢,法律常識,離婚諮詢,錄音,找人,追蹤器,GPS,徵信,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信,徵信社,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信,徵信社,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信,徵信社,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信社