Saturday, 13 February 2010

cuti- cuti raya cina

Cuti raya cina datang lagi. Meriah nyer macam orang melayu cuti hari raya. 1 Malaysia. Jadi sama- sama sambut cuti. Yang dah lama tak balik kampung halaman, masa ni la peluang nak balik jumpa mak bapak sanak saudara. Yang tak nak balik kampung, masa ni la jugak nak pergi bercuti. Macam tuan blog ni jugak la. Takde plan pun nak bercuti raya cina ni. Kan dah ada tempat penenang pikiran. Tapi sekali sekala kena jugak lah ke tempat yang lebih tenang.



Lepas balik bercuti baru boleh cerita panjang. Sebab sibuk duk mencari tempat shopping dan makan yang best. Last minute punya plan cuti. Babai. Assalamualaikum.