Sunday, 29 March 2009

dipagi hari....

haaa??? panik + berdebar- debar..( berderau jugak ler darah 'saya' ni )
pusing berapa kali pun tak mau hidup..adoiii..dah la nak cepat ni..dah siap bukan main awal lagi..last- last dengan baju kurung la cik dina duk memproses sorang- sorang enjin kete yang tak hidup..bukan buat apa pun, just tengok2, pusing- pusing apa yang tak sepatutnya dibuat

dari jam 7pagi..terpaksa mintak kawan- kawan tolong 'cover' kerja yang patut kena handle pagi tu..time kasih diucapkan untuk kak raja, kak miza dan kak aini a.k.a pengantin baru ngeh ngeh ngeh.. jam 11pagi baru dapat pegi settlekan kereta yang tak boleh nak hidup langsung..hmm langsung tak leh pegi sekolah..

so, moral of the story..jagalah kereta anda seperti anda menjaga diri anda sendiri

3 comments:

myni said...

betul...betoi... kami dah habis RM 70 hari ni pi baiki kereta. plug wayar rosak. kereta ni memang kena jaga lebih dari jaga laki... hahahaha......

eL^Deena said...

hehehe..tapi kak ni kena lebih sket jaga laki :D kan PJJ..

myni said...

mmm x pa... sebab pjj la tak payah jg sgt. hehehe..... tapi rindu la dok jauh-jauh ni. sebelum kawin tak terasa sgt, dah kawin.. rindu sgt-sgt. hehehe